Ja, ik monster aan op de zomp

Welkom aan boord, wij vinden het erg leuk dat u er bent!

Al een aantal jaren leeft in Ommen het plan een  Ommer Vechtzomp te bouwen/reconstrueren. Als gevolg van de bouw van een zomp in Gramsbergen en de aanschaf van een soortgelijk schip door Dalfsen, komen deze plannen in een stroomversnelling. Immers, het “gat” in het vaargebied moet worden opgevuld zodat er aansluiting ontstaat met de andere zompen en de hele Vecht wordt bestreken.

Het bouwen van een Vechtzomp is een uitdagend project: arbeids- en kapitaalsintensief en zal meerdere jaren vergen. Draagvlak en doorzettingsvermogen zijn onmisbaar, net als de inzet van veel vrijwilligers en steun van lokale ondernemers en instanties. Tijdens de bouw en de jaren daarna. U hoeft alleen nog maar het onderstaande formulier in te vullen en u bent Zakelijk vriend van de zomp! Met uw sponsoring bouwen wij een stukje geschiedenis!

Wat zijn de voorwaarden:

U betaalt jaarlijks een bedrag van €15o,- excl. BTW. Na 3 jaar als vriend krijgt u een twee uur durende afvaart voor max. 25 personen. U heeft dan de gehele Vechtzomp tot uw beschikking.